Nieuws

Welkom aan onze nieuwe sponsor: Street Jump Mierlo

 

Street Jump in Mierlo heeft ervoor gekozen om een samenwerking aan te gaan met onze mooie vereniging. Fadile Ekiz, eigenares van Street Jump, vertelt waarom zij heeft gekozen om samen te gaan werken met ons.

 

Per wanneer gaat de samenwerking met TV Wettenseind in?
Street Jump gaat vanaf deze maand samenwerken met TV Wettenseind waarbij er verschillende leuke plannen zijn bedacht om voor beide partijen een win-win situatie te creëren.

 

Waarom hebben jullie ervoor gekozen om samen te gaan werken met TV Wettenseind?
Bij Street Jump staat sportiviteit voor jong en oud voorop. Wij zijn het leukste en coolste trampolinepark van Nederland met diverse verschillende area’s met obstakels waar je overheen kunt springen. Sinds 25 september is er ook een Street Jump-vestiging in Mierlo. Bij ons kan iedereen op eigen niveau van de ene naar de andere trampoline springen (jumpen).

 

Aangezien we juist de jeugd willen stimuleren om veel te bewegen, willen we graag samenwerken met TV Wettenseind voor een stukje extra naamsbekendheid in Nuenen bij onze jongere doelgroep. Daarom hebben we besloten om alle jeugdleden van TV Wettenseind jaarlijks een leuk uitje te bieden waar ze nog lang over napraten. Daarnaast gaan we TV Wettenseind ondersteunen bij de clubkampioenschappen en krijgen alle leden bij een online reservering met de code: tvwettenseind 10 procent korting als ze bij ons een uur vrij komen jumpen. Leden mogen ook van de korting gebruikmaken op vertoon van de ledenpas van TV Wettenseind.

 

Voor welke periode gaan jullie samenwerken?
De samenwerking zal ieder jaar geëvalueerd worden en als het van beide kanten goed bevalt blijven we samenwerken. De intentie is in ieder geval om voor de lange termijn een samenwerking aan te gaan.

 

Wat heeft Street Jump de leden van TV Wettenseind te bieden?

We willen alle leden van TV Wettenseind kennis laten maken met ons mooie concept en de verschillende mogelijkheden bij Street Jump. Zo bieden we bijvoorbeeld diverse Jump Party arrangementen aan, voor kinderen die hun feestje willen komen vieren bij ons. Maar ook voor bedrijfsuitjes of een klassenfeest kun je bij ons terecht. Op diverse momenten bieden we Mini Jump aan voor de kleinste jumpers van 2 tot 6 jaar en binnenkort starten we ook met trampoline fitness waarbij je snel veel calorieën kunt verbranden. Er kan ook worden ingeschreven voor stunt & tricks waarbij er op een veilige manier de coolste en vetste trampoline tricks worden geleerd door een expert.

 

Wil je leden van TV Wettenseind nog iets meegeven (tips)?

Tennissers werken vaak aan hun conditie door naast tennis nog een andere sport te beoefenen, zoals bijvoorbeeld hardlopen. Wist je dat 10 minuten jumpen gelijk staat aan 30 minuten hardlopen en het ook nog eens minder blessuregevoelig is?
 

Kom dus gerust langs om een uurtje te jumpen aan de Arkweg 3-17 in Mierlo. We heten jullie graag welkom.

« Terug

» Nieuws archief