Nieuws

Jac Franssen is TVW vrijwilliger van het jaar 2019

Op zaterdagavond organiseerden we onze jaarlijkse vrijwilligersbedankavond. We zijn erg blij met onze grote groep trouwe vrijwilligers en willen al deze mensen één keer per jaar in het zonnetje zetten. Er was heerlijk eten van I Fratelli en tijdens een speciale pubquiz werd er gezellig geborreld en gestreden voor de winst. Alle vrijwilligers mochten voor deze avond hun ‘vrijwilliger van het jaar’ doorgeven aan het bestuur. De uitkomst was voor velen niet heel verrassend.


   
 

Een kwart eeuw actief

Jac Franssen is al bijna 25 jaar actief als verenigingcompetitieleider bij TVW en deze taak doet hij met enorm veel enthousiasme. Jac is tijdens de competitie bijna altijd aanwezig, is zeer geïnteresseerd en helpt teams waar hij kan. Hij probeert het voor iedereen goed te regelen en daar mag je als vereniging heel blij mee zijn. Om hem extra te bedanken heeft TVW speciale straatnaamborden laten maken. Deze ‘Jac Franssenlaan’ borden hangen heel het jaar prominent op de laan richting het paviljoen. Zo ziet iedereen op ons park dat Jac vrijwilliger van het jaar 2019 is.

 

Dennis Ringeling, voorzitter technische commissie bij TVW, sprak tijdens de avond over de inzet van Jac: “Als vereniging mag je echt in je handen klappen met een vrijwilliger als Jac. Hij is ontzettend betrokken en erg sympathiek. Hij leidt ieder jaar drie competities (voorjaar, najaar en winter) in goede banen en helpt zoveel mogelijk bij vragen van de teams. Als bestuur zijn we Jac ontzettend dankbaar en we hopen dat hij dit nog lang voor ons blijft doen. Vanaf nu heeft hij gelukkig hulp van twee nieuwe vrijwilligers. Angela en Nicky gaan Jac ondersteunen in deze belangrijke functie.”  

 

Dit verhaal is deze week ook te lezen in de Rond de Linde, Groot Eindhoven en de Nuenense Krant.

« Terug

» Nieuws archief