Nieuws

Django Wagner aan de slag op ons park

Velen van jullie is het misschien niet ontgaan... Django Wagner was op 9 december te gast op ons park. Waarom? Dat lees je hier.

  
 

Voor veel verenigingen is het de laatste jaren steeds moelijker om vrijwilligers te krijgen. Bij ons is dat helaas niet anders. Gelukkig kwam er onlangs hulp uit onverwachte hoek. We zijn ontdekt door AVROTROS en Django Wagner is een van de ‘sterren met een missie’ die onze vereniging een ochtend kwam helpen.

 

Handen uit de mouwen

Django wist zelf alleen dat hij een maatschappelijke activiteit ging doen, maar meer niet. Dat werd duidelijk gemaakt toen hij aankwam op ons park. Samen met radio-dj Emilie Sleven stak hij de handen uit de mouwen. Aangezien de tennisbanen essentieel zijn voor de vereniging, mochten zij onze parkbeheerder Sander helpen bij het baanonderhoud. Dat was een taak die ze allebei met veel plezier uitvoerden. 

 

Ontdekt

“Als vereniging zijn we blij verrast dat we ontdekt zijn door AVROTROS”, zegt voorzitter Karin Joosten. “Onze communicatie en activiteiten blijven gelukkig niet onopgemerkt. We werken hard aan het promoten van onze vereniging en dan is het fijn dat we opvallen. AVROTROS zag een oproep op een vrijwilligers website en las daarna het mooie verslag van onze vrijwilligersbedankavond op onze website. We zijn heel trots dat we hiervoor zijn uitgekozen en hopen natuurlijk dat het ons helpt om meer vrijwilligers aan te trekken. Django heeft zelfs aangegeven dat we hem mogen benaderen om een keer bij ons te komen zingen. Dat zou natuurlijk helemaal top zijn!”

 

YouTube

Uiteraard is de ochtend gefilmd en we worden meegenomen in het YouTube-item ‘sterren met een missie’. Hierin vertellen we over onze club en wat we allemaal doen om vrijwilligers te enthousiasmeren. Karin Joosten besluit: “We hebben veel van ons succes te danken aan de inzet van alle vrijwilligers. Zonder vrijwilligers kunnen we simpelweg niet bestaan. Sinds vorig jaar hebben we ook een vrijwilligersbedankavond. Een avond waarop we alle vrijwilligers die structureel iets voor de vereniging bedanken met een gezellige avond met een diner en dit jaar hebben we een pubquiz georganiseerd. Verder hebben we sinds vorig jaar ook een vrijwilliger van het jaar. Deze bijzondere vrijwilliger wordt extra in het zonnetje gezet en er wordt een jaar lang een straatnaambord naar hem of haar vernoemd. We hopen in 2020 weer nieuwe vrijwilligers aan te trekken om de vereniging ook in de toekomst gezond te houden.” Het item zal 9 januari online staan. Uiteraard delen we het dan weer via onze kanalen. 

Meer weten over onze openstaande vacatures? Laat het ons weten via: bestuur@tvwettenseind.nl 

 

« Terug

» Nieuws archief